Kunst & Fotografie/ Boeken: Roberta Bernstein - Jasper Johns, Catalogue Raisonné of Painting and Sculpture
Kavel 5

Terug naar veiling

Omschrijving

Roberta Bernstein - Jasper Johns, Catalogue Raisonné of Painting and Sculpture - 5 delen - Hardcover in linnen overslagdoos - 1578 pp.

Nieuw in de folie.

De essentiële vijfdelige bron over het schilderen en beeldhouwen van een van 's werelds meest vooraanstaande hedendaagse kunstenaars Al meer dan 60 jaar is Jasper Johns (geb. 1930) een unieke figuur in de hedendaagse kunst gebleven.
Zijn meest invloedrijke werkafbeeldingen van alledaagse voorwerpen en tekens zoals vlaggen, doelen, zaklampen en gloeilampen hielpen het gezicht van de kunstwereld in de jaren 1950 te veranderen door onderwerpen te introduceren die in contrast stonden met de heersende stijl van abstract expressionisme.  In de daaropvolgende decennia heeft Johns' kunst zich steeds meer beziggehouden met kwesties van herinnering en sterfelijkheid, vaak met verwijzingen naar bewonderde artistieke voorgangers. Deze definitieve 5-delige catalogus raisonne documenteert het hele oeuvre van schilderijen en beeldhouwwerken gemaakt door Johns van 1954 tot 2014, met 355 schilderijen en 86 sculpturen. Elk werk is geïllustreerd met een paginagrote reproductie, die bijna allemaal speciaal voor deze publicatie zijn gemaakt. Een decennium van onderzoek ondersteunt het project, met grondige documentatie van elk object en een overkoepelende monografie die de meest uitgebreide studie van het werk van de kunstenaar tot nu toe vertegenwoordigt. Alle facetten van de catalogus weerspiegelen de inbreng van de kunstenaar, die in alle stadia nauw samenwerkte met de auteur.

Helaas, deze veiling is afgelopen

Algemene informatie
Veilinghuis Vink Leuk
Coehoornsingel 49 9711 BN
Groningen

Komt u ook eens kijken in onze nieuwe winkel waar we kunst, antiek, vintage meubels, boeken enz verkopen.

Een afspraak kunt u maken op
 06-57724847  of info@veilingvinkleuk.nl


Grote kavels kunnen in overleg bezorgd worden.
Veilinginformatie
www.veilingvinkleuk.nl 

De Noesten 56 
9431 TC Westerbork 
06-18776661
info@veilingvinkleuk.nl
Verzendinformatie
Afhalen

Na de veiling dag kunt u op afspraak uw aankopen afhalen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-57724847.

Verzenden

Wilt u dat wij uw aankoop opsturen? Dat kan, aankopen worden zorgvuldig en veilig verpakt. 

Voor een reguliere zending binnen Nederland en Europa rekenen wij de tarieven die postnl hanteert , vaak passen meerdere items in 1 zending (doos).  De verzendkosten worden u na de veiling per mail doorgegeven.  Bij bijzonderheden nemen we altijd contact met u op.

Betaalinformatie

Op dit moment kan er niet online betaald worden. We sturen u na de veiling altijd een mail met de nota en eventueel extra verzendkosten.

Betaling kan online via iDEAL via de vertrouwde omgeving van uw bank.

Veiling online betalen