Uitgeversrestant: Fan Di'an. Het Orchideeenpaviljoen, 50 x
Kavel 31

Terug naar veiling

Omschrijving

Fan Di'an. Het Orchideeenpaviljoen, de kunst van het schrijven in China - Brussel, Mercatorfonds, 2009 - 238 pp. - Paperback.

Rijkelijk geïllustreerd boek ter begeleiding van de gelijknamige tentoonstelling in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel (14 oktober 2009 ¿ 31 januari 2009).

De Chinese kalligrafie, de taal en het schrift zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en met de culturele identiteit van China. Deze uitgave vertelt over het Chinese schrift en over de oorsprong van de kalligrafie en gaat in op de kalligrafie in het jaar 353 n. Chr. van het voorwoord van Het Lanting-paviljoen (Het Orchideeënpaviljoen). Dit meesterwerk, dat in vele kopieën bewaard gebleven is, is het voorbeeld van de hoge graad van perfectie van de Chinese kalligrafie. Dit boek toont een keur aan meesterwerken uit de grote nationale Chinese collecties.

(totaal 50)

Helaas, deze veiling is afgelopen

Algemene informatie
Onze 17e online veiling gaat van start op vrijdag 24 maart 19.00 en loopt af op woensdag 29 maart vanaf 19.00

Deze veiling bestaat uit Boeken.

Bezichtigen op afspraak.

Veilinghuis Vink Leuk De Noesten 56 9431 TC Westerbork.

Een afspraak kunt u maken op 06-18776661 of
info@veilingvinkleuk.nl


Grote kavels kunnen in overleg bezorgd worden.
Veilinginformatie
www.veilingvinkleuk.nl 

De Noesten 56 
9431 TC Westerbork 
06-18776661
info@veilingvinkleuk.nl
Verzendinformatie
Afhalen

Na de veiling dag kunt u op afspraak uw aankopen afhalen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-18776661.

Verzenden

Wilt u dat wij uw aankoop opsturen? Dat kan, aankopen worden zorgvuldig en veilig verpakt. 

Voor een reguliere zending binnen Nederland en Europa rekenen wij de tarieven die postnl hanteert , vaak passen meerdere items in 1 zending (doos).  De verzendkosten worden u na de veiling per mail doorgegeven.  Bij bijzonderheden nemen we altijd contact met u op.

Betaalinformatie

Op dit moment kan er niet online betaald worden. We sturen u na de veiling altijd een mail met de nota en eventueel extra verzendkosten.

Betaling kan online via iDEAL via de vertrouwde omgeving van uw bank.

Veiling online betalen