Uitgeversrestant: Clément Oubrerie, Marguerite Abouet. Aya uit Yopougon 6, 100x
Kavel 42

Terug naar veiling

Omschrijving

Clément Oubrerie, Marguerite Abouet. Aya uit Yopougon 6 - Amsterdam, Uitgeverij Luitingh/ Sijthoff, 2010 - 114 pp. - Hardcover.

Aya uit Yopougon 1 werd in Angoulême bekroond met de prijs voor het beste debuut. De film, Aya the movie, wordt in 2012 verwacht. Het is de zoveelste erkenning van het grote talent van Marguerite Abouet en Clément Oubrerie. In dit zesde en voorlopig laatste deel van de reeks Aya uit Yopougon is het nog steeds allesbehalve rustig in Yopougon, een volkswijk in Abidjan, ooit de hoofdstad van Ivoorkust. Bedrog en moord  of zit het toch anders?  bepalen deze keer de sfeer. De pastoor is een bedrieger, dat heeft iedereen nu wel door. Hij blijkt niemand minder te zijn dan de Parijzenaar Grégoire. Maar hoe gaat het nu verder met Aya en Didier, de gerechtelijk ambtenaar die een oogje had op onze hoofdpersoon? En met Moussa, met wie zijn ouders nog een appeltje te schillen hebben? En met Bintou? Met Mamadou? Met Albert? Met Innocent? En met al die andere hoofdrolspelers die er maar niet in slagen de gewenste draai aan hun leven te geven? Niemand weet het. Wat zeker is, is dat alle vervolgperikelen zich afspelen binnen de driehoek liefde, lust, relaties. Een onweerstaanbare mix!

(totaal 100)

Helaas, deze veiling is afgelopen

Algemene informatie
Veilinghuis Vink Leuk
Hoofdstraat 35 9431 AB
Westerbork.

Komt u ook eens kijken in onze nieuwe winkel waar we kunst, antiek, vintage meubels, boeken enz verkopen.

Een afspraak kunt u maken op
 06-57724847  of info@veilingvinkleuk.nl


Grote kavels kunnen in overleg bezorgd worden.
Veilinginformatie
www.veilingvinkleuk.nl 

De Noesten 56 
9431 TC Westerbork 
06-18776661
info@veilingvinkleuk.nl
Verzendinformatie
Afhalen

Na de veiling dag kunt u op afspraak uw aankopen afhalen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-18776661.

Verzenden

Wilt u dat wij uw aankoop opsturen? Dat kan, aankopen worden zorgvuldig en veilig verpakt. 

Voor een reguliere zending binnen Nederland en Europa rekenen wij de tarieven die postnl hanteert , vaak passen meerdere items in 1 zending (doos).  De verzendkosten worden u na de veiling per mail doorgegeven.  Bij bijzonderheden nemen we altijd contact met u op.

Betaalinformatie

Op dit moment kan er niet online betaald worden. We sturen u na de veiling altijd een mail met de nota en eventueel extra verzendkosten.

Betaling kan online via iDEAL via de vertrouwde omgeving van uw bank.

Veiling online betalen