Uitgeversrestant: Clément Oubrerie, Marguerite Abouet. Aya uit Yopougon 6, 100x
Kavel 42

Terug naar veiling

Omschrijving

Clément Oubrerie, Marguerite Abouet. Aya uit Yopougon 6 - Amsterdam, Uitgeverij Luitingh/ Sijthoff, 2010 - 114 pp. - Hardcover.

Aya uit Yopougon 1 werd in Angoulême bekroond met de prijs voor het beste debuut. De film, Aya the movie, wordt in 2012 verwacht. Het is de zoveelste erkenning van het grote talent van Marguerite Abouet en Clément Oubrerie. In dit zesde en voorlopig laatste deel van de reeks Aya uit Yopougon is het nog steeds allesbehalve rustig in Yopougon, een volkswijk in Abidjan, ooit de hoofdstad van Ivoorkust. Bedrog en moord  of zit het toch anders?  bepalen deze keer de sfeer. De pastoor is een bedrieger, dat heeft iedereen nu wel door. Hij blijkt niemand minder te zijn dan de Parijzenaar Grégoire. Maar hoe gaat het nu verder met Aya en Didier, de gerechtelijk ambtenaar die een oogje had op onze hoofdpersoon? En met Moussa, met wie zijn ouders nog een appeltje te schillen hebben? En met Bintou? Met Mamadou? Met Albert? Met Innocent? En met al die andere hoofdrolspelers die er maar niet in slagen de gewenste draai aan hun leven te geven? Niemand weet het. Wat zeker is, is dat alle vervolgperikelen zich afspelen binnen de driehoek liefde, lust, relaties. Een onweerstaanbare mix!

(totaal 100)

Helaas, deze veiling is afgelopen

Algemene informatie
Onze 11e online veiling gaat van start op donderdag 29 september 19.00 en loopt af op donderdag 6 oktober vanaf 19.00

Deze veiling bestaat uit boeken, prentbriefkaarten en prenten.

Bezichtigen op afspraak.

Veilinghuis Vink Leuk De Noesten 56 9431 TC Westerbork.

Een afspraak kunt u maken op 06-18776661 of
info@veilingvinkleuk.nl

Grote kavels kunnen in overleg bezorgd worden.
Veilinginformatie
www.veilingvinkleuk.nl 

De Noesten 56 
9431 TC Westerbork 
06-18776661
info@veilingvinkleuk.nl
Verzendinformatie
Afhalen

Na de veiling dag kunt u op afspraak uw aankopen afhalen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-18776661.

Verzenden

Wilt u dat wij uw aankoop opsturen? Dat kan, aankopen worden zorgvuldig en veilig verpakt. Wij verzenden objecten aangetekend en verzekerd via Post NL.

Voor een reguliere zending binnen Nederland en Europa rekenen wij de tarieven die postnl hanteert , vaak passen meerdere items in 1 zending (doos).  De verzendkosten worden vermeld op uw nota. Bij bijzonderheden nemen we altijd contact met u op.

Betaalinformatie
Betaling kan online via iDEAL via de vertrouwde omgeving van uw bank.

Veiling online betalen