Uitgeversrestant: Osamu Tezuka. Geheimen, 100x
Kavel 47

Terug naar veiling

Omschrijving

Osamu Tezuka. Geheimen - Amsterdam, Luitingh/ Sijthoff, 2009 - 298 pp. - Hardcover.

Alle leven is heilig.

Zo luidde het levensmotto van de manga-meester Osamu Tezuka (1928-1989), de ongekroonde peetvader van de Japanse graphic novel. Naast tientallen manga-jeugdreeksen als Astro Boy, schreef en tekende Osamu Tezuka bij leven en welzijn een bescheiden literair oeuvre bijeen, waarbinnen de reeksen Boeddha, Ode aan Kirihito en het tweeluik MW verreweg de belangrijkste zijn.

Het MW van de titel is een nieuwe geheim wapen dat bij een ongeval de gehele bevolking van een Japans eiland wegvaagt. Hoewel de jeugdige Michio Yuki de ramp overleeft, geldt dat niet voor zijn moreel besef. Michio is op slag volstrekt gewetenloos. Gevoelloos is hij evenwel niet...

Eerste boek: Geheimen.
Vele jaren na een dramatisch ongeval slachtoffert Michio Yuki op meedogenloze wijze alles en iedereen die hem bij de invulling van zijn geheime agenda voor de voeten loopt. Verraad, bedrog, tomeloos geweld, niets schuwt Michio bij de uitvoering van zijn duistere plannen.

(totaal 100)

Helaas, deze veiling is afgelopen

Algemene informatie
Onze 11e online veiling gaat van start op donderdag 29 september 19.00 en loopt af op donderdag 6 oktober vanaf 19.00

Deze veiling bestaat uit boeken, prentbriefkaarten en prenten.

Bezichtigen op afspraak.

Veilinghuis Vink Leuk De Noesten 56 9431 TC Westerbork.

Een afspraak kunt u maken op 06-18776661 of
info@veilingvinkleuk.nl

Grote kavels kunnen in overleg bezorgd worden.
Veilinginformatie
www.veilingvinkleuk.nl 

De Noesten 56 
9431 TC Westerbork 
06-18776661
info@veilingvinkleuk.nl
Verzendinformatie
Afhalen

Na de veiling dag kunt u op afspraak uw aankopen afhalen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-18776661.

Verzenden

Wilt u dat wij uw aankoop opsturen? Dat kan, aankopen worden zorgvuldig en veilig verpakt. Wij verzenden objecten aangetekend en verzekerd via Post NL.

Voor een reguliere zending binnen Nederland en Europa rekenen wij de tarieven die postnl hanteert , vaak passen meerdere items in 1 zending (doos).  De verzendkosten worden vermeld op uw nota. Bij bijzonderheden nemen we altijd contact met u op.

Betaalinformatie
Betaling kan online via iDEAL via de vertrouwde omgeving van uw bank.

Veiling online betalen