Uitgeversrestant: Eisner 5 / 5 2010, 100 x
Kavel 54

Terug naar veiling

Omschrijving

Eisner 5 / 5 2010 - Amsterdam, Podium, 2010 - 80 pp. - Paperback.

Nederland begint verslaafd te raken aan het volwassen beeldverhaal, en grote literaire namen ontdekken de graphic novel. Arnon Grunberg bijvoorbeeld, die met Hanco Kolk zijn reisreportages ‘verstript’. Het zal geen verbazing wekken dat Grunberg en Kolk elkaar voor het eerst ontmoetten in EISNER, waar ze gezelschap hadden van literatoren als Robert Vuijsje, Menno Wigman en Herman Brusselmans en de beste tekenaars van de Lage Landen. EISNER is een onmisbare bijdrage aan de Nederlandse en Belgische beeldcultuur geworden, waarin elke omgeslagen pagina een nieuwe verrassing inhoudt. Niet voor niets werden de eerste drie EISNERs geselecteerd voor de Bestverzorgde Boeken van 2009! De redactie van EISNER staat onder leiding van Erik Noomen met als sidekick Jean-Marc van Tol. Het tijdschrift wordt vormgegeven door het duo Borinka & Shamrock.

(totaal 100)

Helaas, deze veiling is afgelopen

Algemene informatie
Onze 11e online veiling gaat van start op donderdag 29 september 19.00 en loopt af op donderdag 6 oktober vanaf 19.00

Deze veiling bestaat uit boeken, prentbriefkaarten en prenten.

Bezichtigen op afspraak.

Veilinghuis Vink Leuk De Noesten 56 9431 TC Westerbork.

Een afspraak kunt u maken op 06-18776661 of
info@veilingvinkleuk.nl

Grote kavels kunnen in overleg bezorgd worden.
Veilinginformatie
www.veilingvinkleuk.nl 

De Noesten 56 
9431 TC Westerbork 
06-18776661
info@veilingvinkleuk.nl
Verzendinformatie
Afhalen

Na de veiling dag kunt u op afspraak uw aankopen afhalen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-18776661.

Verzenden

Wilt u dat wij uw aankoop opsturen? Dat kan, aankopen worden zorgvuldig en veilig verpakt. Wij verzenden objecten aangetekend en verzekerd via Post NL.

Voor een reguliere zending binnen Nederland en Europa rekenen wij de tarieven die postnl hanteert , vaak passen meerdere items in 1 zending (doos).  De verzendkosten worden vermeld op uw nota. Bij bijzonderheden nemen we altijd contact met u op.

Betaalinformatie
Betaling kan online via iDEAL via de vertrouwde omgeving van uw bank.

Veiling online betalen