Uitgeversrestant - A. Kocht Ludiek, Sensueel En Dynamisch, 100 x
Kavel 17

Terug naar veiling

Omschrijving

A. Kocht Ludiek, Sensueel En Dynamisch
Nederlandse jeugdcultuur en vormgeving in de jaren zestig
Scriptum, 2002
Paperback, 227pp.

Dit kloeke werk met talrijke foto's en andere afbeeldingen geeft een indringend beeld van de Nederlandse jeugdcultuur en vormgeving in de jaren zestig. Het verscheen ter gelegenheid van de dubbeltentoonstelling onder de gelijknamige titel 'Ludiek Sensueel en Dynamisch', van 16 mei t/m 8 september 2002 in het Stadsmuseum Zoetermeer en van 18 mei t/m 15 september 2002 in het Streekmuseum De Groote Sociëteit. Inhoud: Jouetta van der Ploeg en Peter Schipper - Woord vooraf; André Koch - Grepen uit een ludiek tijdperk; Susan Groot - Seksuele revolutie in Nederland; Cees Ouwehand - Jeugdcultuur; Jolanda Varga - Flower Power, hippies van de jaren zestig; Mieke van der Star - Bol van de Space, ruimtevaartrace en gevolgen voor vormgeving; Maurits Vroom - Imago op wielen, fiets- bromfiets- en autodesign; Anoushka Der Sarkissian - Trend en tijdloze elegantie: mode in Nederland 1962-1973; Jolanda Maat - 'Liever naakt dan namaak', reclame in opmars; Michel Karis - Modern Wonen in Nederland 1962-1973; Marjonne van Dijk - Meubels van de markt, nostalgie en sfeer in het jaren zestig interieur; Sylvia van Schaik - Avontuur & Uitdaging: het bedrijf Gispen in de jaren zestig; Ieke van der Huijzen - Een keuze uit taboedoorbrekende kunst; Esther Nanlohy - Video, geen kunst aan?; Marjonne van Dijk - Cor Jaring, een doorgewinterde rellenvoyeur. Noten - Literatuurlijst - Personenregister.

(Totaal 100)

Helaas, deze veiling is afgelopen

Algemene informatie
Veilinghuis Vink Leuk
Coehoornsingel 49 9711 BN
Groningen

Komt u ook eens kijken in onze nieuwe winkel waar we kunst, antiek, vintage meubels, boeken enz verkopen.

Een afspraak kunt u maken op
 06-57724847  of info@veilingvinkleuk.nl


Grote kavels kunnen in overleg bezorgd worden.
Veilinginformatie
www.veilingvinkleuk.nl 

De Noesten 56 
9431 TC Westerbork 
06-18776661
info@veilingvinkleuk.nl
Verzendinformatie
Afhalen

Na de veiling dag kunt u op afspraak uw aankopen afhalen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-57724847.

Verzenden

Wilt u dat wij uw aankoop opsturen? Dat kan, aankopen worden zorgvuldig en veilig verpakt. 

Voor een reguliere zending binnen Nederland en Europa rekenen wij de tarieven die postnl hanteert , vaak passen meerdere items in 1 zending (doos).  De verzendkosten worden u na de veiling per mail doorgegeven.  Bij bijzonderheden nemen we altijd contact met u op.

Betaalinformatie

Op dit moment kan er niet online betaald worden. We sturen u na de veiling altijd een mail met de nota en eventueel extra verzendkosten.

Betaling kan online via iDEAL via de vertrouwde omgeving van uw bank.

Veiling online betalen