Uitgeversrestant - Tim Blanks/ MS Valerie Steele, High Heels, 30 x
Kavel 21

Terug naar veiling

Omschrijving

Tim Blanks/ MS Valerie Steele, High Heels
Fashion, Femininity & Seduction
North America, Goliga, 2011
Hardcover, 191 pp.

Geïllustreerd met werken van fotografen als Bettina Rheims en Tim Walker

De  schoen met hoge hakken tovert  zelfverzekerde allure en een erotische roes als geen ander dameskledingstuk tevoorschijn. Onlangs  heeft  de hoge hak  een enorme opleving in populariteit ondergaan, deels  zichzelf opnieuw uitgevonden door een openlijk beroep op fetisj, waarmee  de hiel natuurlijk altijd wat heeft gehad relatie. Gebouwd rond een selectie van afbeeldingen van hakken uit de hedendaagse fotografie, verkent 'High Heels: Fashion, Femininity and Seduction'  de samenvloeiing van kunst, mode en fetisj in de cultus van hoge hakken die opduiken  overal langs de catwalks van de  modeshow  en  de straten van de  stad.  Geïllustreerd met werken van fotografen  als Guy Bourdin, Juergen Teller, Bettina Rheims, Marilyn Minter, Tim Walker, Steven Klein, David Lachapelle en Vanessa Beecroft, onder vele anderen, 'High Heels'   bevat ook  een aantal belangrijke teksten: een essay van Valerie Steele over de industriële krachten achter high-heel design; Tim Blanks van Style.com interviewt Manolo Blahnik en Nicholas Kirkwood; Philip Delamore beschrijft de technologische ontwikkelingen achter de extreme contouren van het recente schoenontwerp; Stella Bruzzi op hoge hakken, geslacht en representatie in film;  en een inleiding van Ivan Vartanian, in gesprek met James Crump, bespreekt de hoge hak als een vehikel voor het bespreken van een fetisj voor fotografie in het algemeen. 'High Heels' is een  visuele  odyssee door de krachtige ideeën  van schoonheid

(Totaal 30)

Helaas, deze veiling is afgelopen

Algemene informatie
Veilinghuis Vink Leuk
Coehoornsingel 49 9711 BN
Groningen

Komt u ook eens kijken in onze nieuwe winkel waar we kunst, antiek, vintage meubels, boeken enz verkopen.

Een afspraak kunt u maken op
 06-57724847  of info@veilingvinkleuk.nl


Grote kavels kunnen in overleg bezorgd worden.
Veilinginformatie
www.veilingvinkleuk.nl 

De Noesten 56 
9431 TC Westerbork 
06-18776661
info@veilingvinkleuk.nl
Verzendinformatie
Afhalen

Na de veiling dag kunt u op afspraak uw aankopen afhalen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-57724847.

Verzenden

Wilt u dat wij uw aankoop opsturen? Dat kan, aankopen worden zorgvuldig en veilig verpakt. 

Voor een reguliere zending binnen Nederland en Europa rekenen wij de tarieven die postnl hanteert , vaak passen meerdere items in 1 zending (doos).  De verzendkosten worden u na de veiling per mail doorgegeven.  Bij bijzonderheden nemen we altijd contact met u op.

Betaalinformatie

Op dit moment kan er niet online betaald worden. We sturen u na de veiling altijd een mail met de nota en eventueel extra verzendkosten.

Betaling kan online via iDEAL via de vertrouwde omgeving van uw bank.

Veiling online betalen