Een eenpersoonsmerk worden zelfstandig ondernemen met bezieling - 80 exemplaren
Kavel 12

Terug naar veiling

Omschrijving

Een eenpersoonsmerk worden zelfstandig ondernemen met bezieling - 80 exemplaren - Ewald Theunisse


Nederlands 
  • Hardcover 
  • 9789089650337 
  • 18 december 2009 
  • 93 pagina's

Samenvatting

Nederland kent nu al ruim 800.000 zelfstandige ondernemers zonder personeel, van wie er 250.000 hoger opgeleid zijn. De schatting is dat deze aantallen de komende tien jaar zullen verdubbelen. Dat zijn heel, heel veel zelfstandigen. Zoveel, dat haast op voorhand zeker is dat ze niet allemaal even succesvol zullen zijn. Om dat wél te worden is het belangrijk dat je je wezenlijk onderscheidt van de anderen. Hieraan wil dit boek een bijdrage leveren, door je te wijzen op wat werkelijk telt als je een verschil wilt maken. Je zult ontdekken dat je dit doet door vooral jezelf te blijven – vertrouwend en bouwend op je eigen unieke karakter, je eigen kracht, je eigen passie. Je gaat inzien wat de emotionele meerwaarde van je diensten of producten in de levens van mensen kan zijn. Vervolgens vind je de kapstok waaraan je alles kunt ophangen: dat ene, alles overkoepelende thema, het Leitmotiv van je merk. Daarna leer je hoe je alles kunt inrichten om in woord en daad een ijzersterk Eenpersoonsmerk te worden. En tenslotte ga je aan het werk om je eigen merkverhaal op een impactvolle manier vorm te geven. Als je dit boek hebt doorlopen, zul je iets hebben waar je jaren mee vooruit kunt: een bezield merk van betekenis dat een duurzame inspiratiebron voor jezelf en voor anderen is.

Helaas, deze veiling is afgelopen

Algemene informatie
Veilinghuis Vink Leuk
Coehoornsingel 49 9711 BN
Groningen

Komt u ook eens kijken in onze nieuwe winkel waar we kunst, antiek, vintage meubels, boeken enz verkopen.

Een afspraak kunt u maken op
 06-57724847  of info@veilingvinkleuk.nl


Grote kavels kunnen in overleg bezorgd worden.
Veilinginformatie
De kavels kunnen in overleg gebracht worden. De verzendkosten worden na de veiling berekend en aan u kenbaar gemaakt. 

Afhalen kan aan de Noesten 56 9431 TC Westerbork
Verzendinformatie
Afhalen

Na de veiling dag kunt u op afspraak uw aankopen afhalen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-57724847.

Verzenden

Wilt u dat wij uw aankoop opsturen? Dat kan, aankopen worden zorgvuldig en veilig verpakt. 

Voor een reguliere zending binnen Nederland en Europa rekenen wij de tarieven die postnl hanteert , vaak passen meerdere items in 1 zending (doos).  De verzendkosten worden u na de veiling per mail doorgegeven.  Bij bijzonderheden nemen we altijd contact met u op.

Betaalinformatie

Op dit moment kan er niet online betaald worden. We sturen u na de veiling altijd een mail met de nota en eventueel extra verzendkosten.

Betaling kan online via iDEAL via de vertrouwde omgeving van uw bank.

Veiling online betalen