Creatief omgaan met dromen - 90 exemplaren
Kavel 50

Terug naar veiling

Omschrijving

Creatief omgaan met dromen - 90 exemplaren - Roger Rundqvist


  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789020207743 
  • 30 januari 1999 
  • 86 pagina's

Samenvatting

Dromen zijn een middel om te komen tot zelfinzicht, genezing en innerlijke transformatie. Zodra we op de kracht en inspiratie van onze dromen vertrouwen, realiseren we ons dat we in onszelf het essentiële bezitten dat we voor onze geestelijke groei nodig hebben. Steeds geven ze ons aan waar we ons in ons leven bevinden en wijzen ze ons op onze nog niet ontdekte mogelijkheden - ons innerlijk potentieel tot verdere ontplooiing.
Roger Rundqvist deelt zijn ervaring met dromen en droomduiding met de lezer. Hij schetst de plaats van de droom in ons leven, hoe we dromen leren onthouden, beschrijft droomthema’s, nachtmerries in relatie tot traumatische jeugdervaringen en de betekenis van steeds terugkerende dromen.
Belangstelling hebben voor (de betekenis van) dromen houdt in: contact zoeken met onszelf. Dat is een proces waarbij wij actief betrokken zijn. Daarom volstaat Roger Rundqvist niet met achtergrondinformatie, maar geeft hij tevens oefeningen om bewust met dromen bezig te zijn.
Creatief omgaan met dromen is een handzaam gebruiks- en naslagboekje. Het helpt ons de boodschap van de droom duidelijk te maken en geeft heel gerichte, praktische informatie over het onthouden van en creatief werken met dromen in het leven van alledag.

Helaas, deze veiling is afgelopen

Algemene informatie
Veilinghuis Vink Leuk
Coehoornsingel 49 9711 BN
Groningen

Komt u ook eens kijken in onze nieuwe winkel waar we kunst, antiek, vintage meubels, boeken enz verkopen.

Een afspraak kunt u maken op
 06-57724847  of info@veilingvinkleuk.nl


Grote kavels kunnen in overleg bezorgd worden.
Veilinginformatie
De kavels kunnen in overleg gebracht worden. De verzendkosten worden na de veiling berekend en aan u kenbaar gemaakt. 

Afhalen kan aan de Noesten 56 9431 TC Westerbork
Verzendinformatie
Afhalen

Na de veiling dag kunt u op afspraak uw aankopen afhalen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-57724847.

Verzenden

Wilt u dat wij uw aankoop opsturen? Dat kan, aankopen worden zorgvuldig en veilig verpakt. 

Voor een reguliere zending binnen Nederland en Europa rekenen wij de tarieven die postnl hanteert , vaak passen meerdere items in 1 zending (doos).  De verzendkosten worden u na de veiling per mail doorgegeven.  Bij bijzonderheden nemen we altijd contact met u op.

Betaalinformatie

Op dit moment kan er niet online betaald worden. We sturen u na de veiling altijd een mail met de nota en eventueel extra verzendkosten.

Betaling kan online via iDEAL via de vertrouwde omgeving van uw bank.

Veiling online betalen