Uitgeversrestant: Enrique Breccia. De Wachters. Juli-augustus 1914: mannen van staal, 100 x
Kavel 49

Terug naar veiling

Omschrijving

Enrique Breccia. De Wachters. Juli-augustus 1914: mannen van staal - Amsterdam, Luitingh/ Sijthoff, 2010 - 62 pp. - Hardcover.

In de Wachters wordt het verhaal van de universele soldaat verteld, feitelijk de eerste superman die voortkwam uit de verworvenheden van de industriële revolutie. Aan de vooravond van de EErste wereldoorlog blijkt dat de gewone soldaat niet aan de verwachtingen voldoet en de wetenschap grijpt in. In het gehiem wordt gewerkt an een divisie van mannen van vlees en bloed en staal : De wachters, soldaten die over bovenmenselijke krachten beschikken, de eerste bionische vechtmachines ooit. Tailefer is zo'n soldaat van bloed en staal, onverwoestbaar, tot zijn batterijen het begeven. Met inzet van een recent ondekt wondermiddel, radium, wordt de 'levensduur' van de wachters verlengd. Dan is het zover, de nieuwe universele soldaat wordt beproefd te midden van kanongebulder en granaatvuur...

(totaal 100)

Helaas, deze veiling is afgelopen

Algemene informatie
Onze 11e online veiling gaat van start op donderdag 29 september 19.00 en loopt af op donderdag 6 oktober vanaf 19.00

Deze veiling bestaat uit boeken, prentbriefkaarten en prenten.

Bezichtigen op afspraak.

Veilinghuis Vink Leuk De Noesten 56 9431 TC Westerbork.

Een afspraak kunt u maken op 06-18776661 of
info@veilingvinkleuk.nl

Grote kavels kunnen in overleg bezorgd worden.
Veilinginformatie
www.veilingvinkleuk.nl 

De Noesten 56 
9431 TC Westerbork 
06-18776661
info@veilingvinkleuk.nl
Verzendinformatie
Afhalen

Na de veiling dag kunt u op afspraak uw aankopen afhalen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-18776661.

Verzenden

Wilt u dat wij uw aankoop opsturen? Dat kan, aankopen worden zorgvuldig en veilig verpakt. Wij verzenden objecten aangetekend en verzekerd via Post NL.

Voor een reguliere zending binnen Nederland en Europa rekenen wij de tarieven die postnl hanteert , vaak passen meerdere items in 1 zending (doos).  De verzendkosten worden vermeld op uw nota. Bij bijzonderheden nemen we altijd contact met u op.

Betaalinformatie
Betaling kan online via iDEAL via de vertrouwde omgeving van uw bank.

Veiling online betalen